Verkocht: Kommisjewei 25, 9217 RL Nijega € 285.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers6
Woonoppervlakte118m2

Karakteristiek vrijstaand woonhuis, gebouwd in 1931 met een aangebouwde bijkeuken en garage. De garage is momenteel als tuin/werkkamer in gebruik, met uitzicht op een diepe besloten achtertuin en. met een pad achterom. Kenmerkende bouw uit die tijd naar een ontwerp van de architect Van Manen. Inpandig en extern is het karakter van toen behouden.!
De woning biedt mogelijkheden tot werken aan huis en levensloopbestendig wonen.

Entree, ruime hal met fraaie trapopgang en een klein glas-in-lood raampje als detail. Een in 2009 vernieuwde badkamer met een ligbad, douchecabine en een dubbele wastafel. De kamer is met suitedeuren aan de voorzijde en met een woonkamer met een erker daarachter. Op de vloer ligt massief hout. De paneeldeuren zijn er ook nog. De plafonds zijn hoog. De keuken is gesloten en is vernieuwd in 2009 met een moderne keuken unit met alle wenselijke inbouwapparatuur. De bijkeuken is aangrenzend met aansluitingen voor het witgoed en met een doorloop naar de... Meer info
BeschrijvingKarakteristiek vrijstaand woonhuis, gebouwd in 1931 met een aangebouwde bijkeuken en garage. De garage is momenteel als tuin/werkkamer in gebruik, met uitzicht op een diepe besloten achtertuin en. met een pad achterom. Kenmerkende bouw uit die tijd naar een ontwerp van de architect Van Manen. Inpandig en extern is het karakter van toen behouden.!
De woning biedt mogelijkheden tot werken aan huis en levensloopbestendig wonen.

Entree, ruime hal met fraaie trapopgang en een klein glas-in-lood raampje als detail. Een in 2009 vernieuwde badkamer met een ligbad, douchecabine en een dubbele wastafel. De kamer is met suitedeuren aan de voorzijde en met een woonkamer met een erker daarachter. Op de vloer ligt massief hout. De paneeldeuren zijn er ook nog. De plafonds zijn hoog. De keuken is gesloten en is vernieuwd in 2009 met een moderne keuken unit met alle wenselijke inbouwapparatuur. De bijkeuken is aangrenzend met aansluitingen voor het witgoed en met een doorloop naar de tuin/werkkamer van ca. 4 x 8 m. met openslaande deuren. Deze ruimte is ook als garage te gebruiken, hierboven is een bergzolder.

Op de verdieping is een overloop met een raampartij, een grote slaapkamer met kastruimte aan de voorzijde en twee kleinere slaapkamers aan de achterzijde. De zolder is bereikbaar met een steektrap.

De tuin is diep en afgesloten met een draaihek. De tuin is toegankelijk achterom via het eigen naastgelegen pad.
Het is een heerlijke speelplek voor kinderen in een bovendien kindvriendelijk dorp en omgeving. Achter op de tuin staat een houten tuinhuis met een overkapping. Een heerlijke plek voor de zomeravond.
Verder zijn er enkele volières aanwezig.
Grotendeels dubbel glas en wand- en dakisolatie.
CV Combiketel vernieuwd in 2016.

Het geheel is mooi centraal in een levendig dorp gelegen. Er zijn goede verbindingen met de autoweg richting Leeuwarden en Groningen en op enkele autominuten is een plaats met een bovenregionale functie.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
BouwjaarOnbekend
Perceeloppervlakte729 m2
Woonoppervlakte118 m2
Inhoud462 m3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3
Badkamer1
VerwarmingCV-ketel
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie
BeglazingGedeeltelijk dubbel
EnergielabelF
DakconstructieComposite dak
TuinGeen tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingOnbekend